Slider

Fiecare ceai are propria poveste...

Scrisă de o minte odihnită inspirată din legendele Bucovinei, la care se adaugă puțin umor și un strop de adevăr. O cană de ceai îți bucură sufletul și te face să simți emoția autentică a timpului de calitate petrecut cu oamenii dragi. De sănătate ce să mai vorbim ? E bine primită pentru toată lumea, chiar și pentru politicieni..

Ceaiul de gălbenele

Ați văzut ce copii frumoși au bucovinenii? Asta se datorează minunatei îndemânări a copiilor de a se arunca la omul frumos. Și uite așa unii seamănă cu vecinul, alții cu popa din sat sau cei mai mulți cu pădurarul. Bine că încă nu avem pădurari frumos colorați în negru…

Tu știi care e povestea ceaiului tău preferat?
Comandă-l acum și vei afla.

Beneficiile ceaiurilor

Cum se știe deja, fiecare ceai este făcut din plante care au beneficii directe asupra organelor care vă supără de durere.

Nu strică să vă administrați, din când în când, câte un medicamnt natural, că de iubit iubim, dar de sănătate cine ne întreabă?
Crește nivelul de energie
100%
Contribuie la buna dispoziție
100%
Oferă un moment de relaxare
100%

Sortimentele de ceai

A fi slujitor al pădurii m-a învățat că din atâtea minunății de plante se pot face o infinitate de ceaiuri. Noi nu am făcut o infinitate, pentru că sortimentele Leacuri din Bucovina îi bucură și pe sfinți, așa că am decis să ne oprim aici, ca să nu îi supărăm. Alege ceaiul care te bucură și pe tine și poftă bună!