TERMENI ȘI CONDIȚII


GREEN LEAF POWER SRL
Compania care administreaza site-ul www.leacuridinbucovina.ro este, GREEN LEAF POWER SRL, numită în continuare LEACURI DIN BUCOVINA, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J33/1635/2019, C.U.I 41713591, având sediu social: jud. Suceava, loc. Gura Humorului, str. Oborului, nr. 22 A, cod poștal: 725300 vă prezintă următoarele TERMENI ȘI CONDIȚII.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. LEACURI DIN BUCOVINA își asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări a site-ului www.leacuridinbucovina.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. Prin accesarea site-ului www.leacuridinbucovina.ro, folosirea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societății GREEN LEAF POWER SRL, comunicarea se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul admite primirea notificărilor de la GREEN LEAF POWER SRL în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.

1. Condiții de livrare a produselor.
Toate comenzile vor fi livrate în ambalaj de carton sigilat cu emblema Leacuri din Bucovina, sau ambalaj verde din plastic. Livrarea comenzilor online se face doar prin firmele de curierat agreate de compania noastră. Costul de livrare este fix și va fi suportat de către client.
Față de costurile de livrare menționate, nu vor mai apărea alte costuri “surpriză”.

În ziua în care coletul cu comanda dumneavoastră va fi expediat, veți fi înștiințat telefonic de către firma de curierat.

Produsele se vor livra în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc, veți fi inștiințat.
Termenul estimat de livrare este de 24-72 de ore pentru livrarea oriunde în țară (urban sau rural din momentul expedierii).

IMPORTANT: Aceste termene pot suferi variații din motive excepționale cum ar fi calamități (inundații, alunecări de teren, viscol), greve, penurie de combustibil. Pot exista situații în care firmele de curierat să fie depășite de numărul solicitărilor (de exemplu în perioa Black Friday).

2. Condiții de confirmare.
În momentul plasării comenzii online a produselor comandate de pe site-ul www.leacuridinbucovina.ro, clienții vor primi confirmarea comenzii în variantă electronică, prin mod autoamat pe adresa de mail.
GREEN LEAF POWER SRL garantează calitatea produselor comercializate.

3. Dispoziții finale
Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului www.leacuridinbucovina.ro, clientul își asumă în totalitate consecințele utilizării acestui site.